Előző
Következő
új cikk

Belföld

Íme a Debreceni Virágkarnevál idei győztese - Fotó!

MTI-információ|2017. aug 20. 23:49
[A+ A-]

Forrás: Facebook/Debreceni Virágkarnevál

A közönség döntése alapján a debreceni ThermoDam hőszigetelő rendszereket gyártó cég Szárnyaló Debrecen című, a tűzből újjászülető főnixmadarat ábrázoló virágkocsija nyerte meg a 48. virágkarnevált - jelentették be vasárnap este a Nagyerdei Stadionban rendezett Karneváléj gálaműsor keretében.

A művészeti csoportok versenyét - a karneváli díszvendégekből álló zsűri döntése értelmében - a brémai Stelzen Art gólyalábas művészei kapták. A zsűri értékelésében külön kiemelte a német csoport ízléses jelmezeit, kreatív gondolkodásukat, művészeti alázatukat, és a kapcsolatkialakítást a közönséggel.

A virágkarneválról készített képekért kattintson ide!

A győzteseknek a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. egyedi gyártású, félmillió forint értékű porcelánserlegét Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, Papp László, Debrecen polgármestere, és Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója adta át a teltházas Nagyerdei Stadionban.

A köszöntők és az ünnepélyes eredményhirdetés után 2000 külföldi és hazai táncos kíséretében a legnagyobb hazai sztárok léptek fel húszezer néző előtt a Nagyerdei Stadionban. A 48. debreceni virágkarnevál az egyetem téren tűzijátékkal és éjszakai utcabállal ér véget.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!