Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Rosszullétek a Stadionoknál - Őrizetbe vettek egy nőt

nepszava.hu|2017. aug 21. 15:31
[A+ A-]

A stadionok a Hungária körúton Forrás: Google Street View

Az igazságügyi boncolás nem hozta összefüggésbe kábítószer-fogyasztással annak az embernek a halálát, akinek a holttestét még vasárnap a fővárosban a Stadionoknál találták meg - közölte a Budapest Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn. A rosszullétekkel kapcsolatban új pszichoaktív anyaggal való visszaélés gyanúja miatt indult nyomozás, az ügyben három embert előállítottak, egy nőt őrizetbe vettek.

A közleményben emlékeztetnek, hogy a BRFK járőre vasárnap délelőtt a Stadionoknál, a Hungária körúton talált rá egy magatehetetlen emberre, miután a rendőrséget arról értesítették, hogy több zavart állapotú embert láttak el és vittek kórházba a helyszínről a mentők. A megtalált férfi a földön feküdt, nem mutatott életjeleket. Életét a mentők sem tudták már megmenteni. A halálesettel összefüggésben azonban idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A 24.hu úgy tudja, hogy a szervezetében nem találtak kábítószert, pszichoaktív anyagot, a férfi  természetes halált halt.

A rendőrség a rejtélyes rosszullétekkel összefüggésben házkutatásokat tartott, és egy embert kábítószer-kereskedelem, kettőt kábítószer-birtoklás gyanúja miatt előállított, gyanúsítottként hallgatott ki. A rendőrség kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt egy nőt őrizetbe vett, és kezdeményezi előzetes letartóztatásának indítványozását - írta a BRFK.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!