Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Felismeri őket? Ezt a két férfit keresi a rendőrség

nepszava.hu|2017. aug 23. 13:34
[A+ A-]

Forrás: police.hu

A budafoki rendőrök keresik azt a két férfit, akik egy társasházi lakásba törtek be és onnan műszaki cikkeket, személyes iratokat és készpénzt loptak el - írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján két férfi 2017. augusztus 8-án 8 óra és 13 óra között Budapest XXII. kerületében, a Magasház utcában az egyik társasház lakásának ajtaját befeszítette és onnan műszaki cikkeket, személyes iratokat és készpénzt lopott el.

Az egyik férfi 20-30 év körüli férfi. Barna, rövid hajú, normál testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor rózsaszín galléros pólót és kék színű kockás nadrágot viselt.

A másik férfi rövid hajú, normál testalkatú, 20-30 év körüli. A bűncselekmény elkövetésekor fekete baseball sapkát, kockás inget, terepmintás rövidnadrágot és hátán egy fekete hátizsákot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!