Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Meglepetés! Stohl András a TV2-höz szerződött

nepszava.hu|2017. szept 4. 18:16
[A+ A-]

Az igazság - Házassági leckék középhaladóknak című előadás fotóspróbája a Centrál Színházban Fotó: Molnár Ádám

Megtörtént, amire a legkevesebben számítottak, Stohl András aláírt a TV2-höz, ő lesz Liptai Claudia, Majka, egy harmadik, egyelőre titkos személy mellett a negyedik zsűritag a Sztárban Sztár ötödik szériájában - írja a Bors

A színész évtizedeken át vezette ott a legnagyobb költségvetésű műsorokat, a Való Világ szériákat, a csatorna Reggeli műsorát – ez utóbbit tíz éven át, a Survivort, a Szombat Esti Lázat, a Csillag Születik című műsort, és a Királynő című szépségkirálynő választásokat is. András áprilistól vezeti a Class Fm reggeli műsorát, idén lett szabadúszó. Azért jött el a Vígszínháztól, mert nem bírta volna a reggeli rádiózással együtt csinálni, nagyon lefárasztotta volna. A színész a nyarat is végig dolgozta, leforgatta a Válótársak című RTL-es sorozat harmadik szériáját, de főszereplőként felbukkant a Pappa Mia című filmben is, ezt múlt tavasszal forgatták le.

Színházi forrásokból úgy értesült a lap, hogy egy viszonylag rövid tárgyalássorozat után jutott a színész és a tévé vezetése közös nevezőre, Stohl András igen komoly honoráriumért vállalta, hogy beül az ítészek közé.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!