Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Mit keres Habony Árpád "csúnyája" Bödőcs műsorában?

nepszava.hu|2017. szept 7. 08:14
[A+ A-]

Forrás: Bödőcs Tibor/Facebook

Az ilyen ötletek csak úgy záporoznak, mindig az a kérdés, hová tudom beilleszteni őket. El kell képzelnem, hogyan működhet ez az egész rendszer. Ha tetszik, írói feladat kitalálni, hogy élnek ők, minek kell ennyit lopniuk, mit csinálnak a pénzzel, hogy élik meg ezt az irgalmatlan meggazdagodást - válaszolja a népszerű, és talán legszókimondóbb stand up-os a Magyar Narancs kérdésére, miszerint hogy került a rejtélyes Orbán-tanácsadó hímtagja Bödőcs produkciójába. 

A lap legújabb számában megjelenő interjú apropója Bödőcs Tibor hamarosan megjelenő irodalmi paródiakötete, de a beszélgetésben nyilvánvalóan hangsúlyos szerepet kap az a vitriolos Orbán- illetve Fidesz/KDNP-kormány kritika, ami miatt bizonyos felületeken vírusként terjednek a stand-up-os videói.  

A gondolatfutamok során így jutok el ahhoz az ibizai életképhez, - magyarázza tovább Bödőcs a Habony-témát az interjúban -  amelyben az említett úr szerepel. Ahol is, hogy ne szpojlerezzem szét a műsoromat, a kokain Golgotáján, az impotencia keresztjén láthatjuk a főhőst, erről szól az általad említett rész. Üvölt az ellentmondás ezekben az éle­tekben. Ott volt az a fénykép, amelyen Rogán Tóni úgy száll fel a helikopterre, mintha lucernáért menne a nyulaknak. Jobb ma egy Rogán, mint holnap megint! Nem tudom, hogy Tiborcz Pistáék mit énekelnek, amikor be vannak baszva, nem járok VIP-szektorba a Szigeten, azt viszont látom, hogy ez a gazdagság, amit ilyen gyorsan összeszedtek, nem a francia forradalom előtti önfeledt, kultúraőrző arisztokrata dolog, és nem is az, amikor az amerikai rapper ül a limójában lelkiismeret-furdalás nélkül, hiszen neki megveszik a lemezét, elmennek a koncertjére, megérdemli, hogy annyit keresett. Érdekel, hogyan magyarázzák meg maguknak, hogy ezt nem loptuk, hanem a haza érdekében, meg ha nem mi csinálnánk, megcsinálná más… Ez nekem kérdés, hogy milyen belső monológok mennek náluk. Bonyolult pszichológiai képlet lehet, amikor megmagyarázzák maguknak, miért kell lopni.

forrás: magyarnarancs.hu

Lájkoljon minket a Facebook-on is!