Előző
Következő
új cikk

Belföld

MSZP: a családok szeptemberben egy fillér családi pótlékot sem kapnak

nepszava.hu|2017. szept 7. 13:32
[A+ A-]

Az MSZP szerint a Fidesz-kormány átverte a magyar családokat, nincs dupla családi pótlék, szeptemberben ugyanis egy fillér családi pótlékot sem fizetnek ki. Bangóné Borbély Ildikó, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, eljött az ideje annak, hogy a Fidesz-kormány beismerje: hazudtak a magyar családoknak a családi pótlékról - tudósítaz MTI.

Álljon ki Rétvári Bence államtitkár és mondja meg egyenesen, hogy a családok szeptemberben egy fillér családi pótlékot sem kapnak - szólított fel. Az MSZP-s politikus közölte, a kormány nem adott semmit, csak annyit csinált, hogy néhány nappal korábban fizették ki a szeptemberi családi pótlékot. Hozzátette: álljon ki bármelyik fideszes politikus és tisztázza, miért csapták be a magyar családokat.

Bangóné Borbély Ildikó emlékeztetett arra, hogy múlt héten frakciótársával törvénymódosítást adtak be az Országgyűlésnek annak érdekében, hogy negyven százalékkal emeljék meg a családi pótlék összegét, amely nyolc éve változatlan. Elmondta, a törvényjavaslat azt is kezdeményezi, hogy fizessék ki a családoknak a szeptemberi családi pótlékot.Lájkoljon minket a Facebook-on is!