Előző
Következő
új cikk

Belföld

Feljelenti Rogán Antalt az Együtt politikusa

nepszava.hu|2017. szept 8. 11:55
[A+ A-]

Vajda Zoltán közveszéllyel fenyegetés gyanújával jelenti fel propagandaminisztert. 

Az Együtt elnökségi tagja szerint egy polgári demokráciában nem riogathat a kormány veszélyhelyzet bekövetkeztével. Amennyiben Rogán Antalnak van konkrét információja, ami alapján külföldiek szerveznek őszi zavargásokat, nyilvánosságra kell hoznia azokat. Ha csak blöfföl, azt számon kell kérni rajta, ezért az Együtt elnökségi tagja közveszéllyel fenyegetés gyanújával feljelenti a propagandaminisztert.

Rogán Antal propagandaminiszter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt nyilatkozta, hogy előadásokat tartanak, őszre zavargásokat szerveznek Magyarországon azok a külföldiek, akik korábban Szerbiában és Macedóniában vettek részt hasonló akciókban. A miniszter azt is elmondta, hogy egyértelmű kapcsolatot lát a polgári engedetlenség és az utcai zavargások között.

Vajda Zoltán szerint normálisan működő polgári demokráciákban kormány nem riogat veszélyhelyzet bekövetkeztével. Egy miniszter ilyen súlyos kijelentéseket csak úgy tehet, ha konkrét információi vannak. Amennyiben van ilyen, azt azonnal közzé kell tennie- szögezi le közleményében a politikus.

lásd még:  Fideszes fabula a zavargásokról

Lájkoljon minket a Facebook-on is!