Előző
Következő
új cikk

Belföld

7-en a 7-ről - Ön hová rejtené el a futball (TAO) -pénzeket?

Népszava|2017. szept 9. 05:12
[A+ A-]

Illusztráció: Népszava (A felcsúti Pacho Aréna)

Arató András, Klubrádió

Ki hazudja, hogy lennének futball(TAO)-pénzek? Mivel futball nincs, futball(TAO)-pénz sincs, világos. A futballal kapcsolatos kitűnő eredményeket az Unió támogatása nélkül értük el. Arccal a kisvasút felé! El a szemekkel a Kis Vasúttól! El a kezekkel Kósa Lajostól! El Kósa Lajostól! El condor pasa! És persze Soros.

Avar János, újságíró

Ugyan miért és ki elől kellene azt rejteni? Ahol sem a szerveket, sem az országot lefedő kormánymédiát nem izgatja, hová is gurultak az azeri dollárok, ott felesleges a rejtőzködés. Elég, ha a hírét rejtik el, s kikérik maguknak a gyanúsítást. Mint tudjuk, az a gonosz, aki rosszra gondol. Persze, a gonoszok szaporodnak.

Bolgár György, rádiós újságíró

Nem mindegy az maguknak? Miért ütik bele az orrukat olyasmibe, amihez semmi közük? Ha nagyon tudni akarják, a felcsúti kertem végibe rejtem, ahonnét egy kis alagút vezet a stadionomba, így az Alijev barátomtól kapott azeri talicskámmal tologathatom át a pénzt a magyar futball szentélyébe. Most már megnyugodtak? Elég, ha én izgulok.

Farkasházy Tivadar, Hócipő

A futballpénzeket nem elrejtik, hanem ellopják. Hány olyan légiós jött ide az elmúlt hét évben, aki pár hónap múlva eltűnt? Minden vétel, eladás lehetőség. A Lokinál tavaly több mint 40-en játszottak, a Fradi légiósaira már a drukkerei sem emlékeznek. A Pancho Aréna el van rejtve? Sokkal többe került, mint a hivatalos ár, elég ránézni, egy stadionépítéskor ugyanis nem csak kilopni lehet, hanem belopni. Ezt is érdemes lenne megnézni, nem csak a kisvasutat, ha egyszer ezek a brüsszeli idióták, akik fizetnek, idejönnek.

Friss Róbert, újságíró

A titkos svájci bankszámlámra.

Horváth István, hírlapíró

Orbánnál nincs jobb ötletem.

Veress Jenő, a Népszava főmunkatársa

A kínai filozófiában az állandóan mozgó és szakadatlanul változó valóságot taónak nevezik. Fociról nincs benne szó. Nálunk a kapzsiság változatlanságát jelenti. Nem kell rejtegetni, mindenki gyanítja a lóvé sorsát. Ez amolyan tudtuk, csak nem sejtettük helyzet.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!