Előző
Következő
új cikk

Belföld

Kolosi: hazugsággal teli támadás az RTL ellen

Népszava|2017. szept 8. 17:45
[A+ A-]

FOTÓ: Népszava

„Az RTL Magyarország ellen összehangolt, hazugságokkal és csúsztatásokkal teli, támadás indult” – írta a Facebookon Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese.

"A Figyelő tegnap megjelent írásában – társaságunk megkérdezése nélkül – az RTL Magyarország üzleti eredményeiről, és ezzel szoros összefüggésben a magyar televíziós reklámpiac méretéről elmélkedik. A szerző meglehetősen homályos ok-okozati vélelmei alapján arra – az egyébként minden alapot nélkülöző - következtetésre jut, hogy az RTL Magyarország eladó. A cikket egyértelműen azzal a szándékkal írták, hogy azt a hamis látszatot keltse, hogy az RTL Magyarországon veszteséges, amelytől tulajdonosai meg akarnak szabadulni. A szerző szándékai egyértelműek: dezinformálni, az RTL Magyarország üzleti hírnevét aláásni. Mindeközben társaságunkat üzleti adatok meghamisításával vádolja" - írta Kolosi.

A hosszú Facebook-bejegyzésben kifejtette, miért nem igaz, amit a Figyelő állított, majd bejelentette: beperlik a Figyelőt a most csütörtökön megjelent, az RTL pénzügyeiről szóló cikkért. A kormánylap szerint a cég valójában eladó, mert az anyacég, a luxemburgi RTL vagy a német Bertelsman „valamilyen módon megszabadul a kolonctól”. Az ismeretlen szerző azt is tudni véli, hogy a vevő a Viacom lehet.

Kolosi Péter teljes bejegyzését itt olvashatja el:

Lájkoljon minket a Facebook-on is!