Előző
Következő
új cikk

Belföld

Sok napsütés lesz élénk széllel

nepszava.hu|2017. szept 8. 20:39
[A+ A-]

FOTÓ: Shutterstock

Szombaton a Dunántúlon lesz több napsütés, a Dunától keletre a több felhő és egy-egy zápor, esetleg zivatar délután keleten, északkeleten, illetve kis eséllyel délnyugaton alakulhat ki. Feltámad a déli-délnyugati szél, északnyugaton viharos lökések is lehetnek. A hajnal nyugaton, délnyugaton többfelé párás lehet. 8-14 fokról délutánra 25 és 29 fok közé melegszik a levegő. 

Vasárnap hazánk nagy részén fátyolfelhős-napos időre van kilátás, de nyugaton több lehet a felhő, ott egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat. Továbbra is délies lesz a szél, mely északnyugaton erős lehet. A hajnali 12-17 fok után délután 26 és 31 fok közötti maximumokat mérhetünk.

Hétfőn a napos idő mellett csak egy-egy kisebb futó zápor alakulhat ki. Élénk lesz a déli-délkeleti szél. A csúcshőmérséklet 27 és 33 fok között alakul.

Keddre hidegfront érkezik feltámadó északnyugati széllel, esővel, záporokkal, zivatarokkal. Keleten még 25 fok fölé melegedhet a levegő, máshol már csak 16-24 fokot mérhetünk, a Dunántúlon lesz a leghűvösebb. Szerdára a front kelet felé távozik.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!