Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Óriásit bulizott Ashton Kutcher és Mila Kunis Budapesten - Videó!

nepszava.hu|2017. szept 9. 10:30
[A+ A-]

Forrás: Facebook/Mila Kunis - Official

A házaspár eddig sem titkolta, milyen jól érzik magukat Budapesten, most pedig azt is megmutatták, hogyan érdemes bulizni a magyar fővárosban. Mila Kunis és Ashton Kutcher fergeteges táncot lejtett egy hazai presszóban, amit szerencsére le is videózott az MR2 Petőfi TV munkatársa.

Mint ismert, Mila Kunis legújabb filmjét forgatja a magyar fővárosban, a színésznőt pedig Kutcher és két gyermekük, Wyatt (2) és Dimitri (1) is elkísérte. A sztárok testőrök nélkül járnak-kelnek a városban, magyar rendszámú autóval, és számos nyilvános eseményen is felbukkantak már. A színész-pár nemrégiben például a 3 méteres női szinkronugrás döntőjét nézte gyerekeikkel a 17. vizes világbajnokságon a fővárosi Duna Arénában, de a Szigeten is lencsevégre kapták őket, a rajongókkal készített szelfik pedig azóta is elárasztják a Facebookot.

Legutóbb egy belvárosi presszóban videózták le őket, ahol szemmel láthatóan ismét jól érezték magukat - szúrta ki a Life.hu. Ashton egyébként egy "I love Budapest" pólót is viselt aznap, amit a videó alapján nem is nagyon tagadhatna le.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!