Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Felismeri őket? Csalókat keres a rendőrség! - Videó

nepszava.hu|2017. szept 13. 12:55
[A+ A-]

Fotó: Shutterstock

A BRFK III. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfiak 2017. június 22-én 11 óra és 11 óra 30 perc között Budapest III. kerületében, egy Zápor utcai lakásban a Vízművek munkatársainak kiadva magukat elterelték az ott lakó figyelmét és ellopták a pénzét.

Az egyik elkövető 50-60 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, zömök testalkatú, rövid barna hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor vajszínű baseball sapkát, szürke szövetkabátot és munkásnadrágot viselt.

A másik elkövető 16 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, rövid barna hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor szürke szövetkabátot, világos pólót, farmernadrágot és fehér baseball sapkát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Lájkoljon minket a Facebook-on is!