Előző
Következő
új cikk

Belföld

Ma derül ki, mi lesz Demcsák sorsa az ATV-nél

nepszava.hu|2017. szept 19. 08:05
[A+ A-]

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Ma derül ki az ATV által indított vizsgálat eredménye Demcsák Zsuzsa múlt heti botrányos szereplése után - írja a Bors.

Ahogy lapunk is megírta, a csupán két hete a csatornánál lévő műsorvezető az ATV reggeli műsorában igen különösen viselkedett, és meglehetősen furcsa kérdéseket tett fel az MSZP EP-képviselőjének, Szanyi Tibornak, illetve többször is belegabalyodott a mondanivalójába. Demcsák az interjú után azzal védekezett, hogy a műsor előtt csupán két órát aludt, ezért volt dekoncentrált és fáradt, de szerinte a szakmai hitelességén nem esett csorba.

Ennek ellenére az ATV azonnali hatállyal felfüggesztette, levette a képernyőről a műsorvezetőt, és belső vizsgálatot indítottak az ügyben, melynek eredménye a bulvárlap szerint ma dől el.

– Ha a legóvatosabban is fogalmazok, azt kell mondjam: tudtuk, hogy baj van, de nem gondoltuk, hogy ekkora – mondta a Borsnak egy, a neve elhallgatását kérő tévés szakember. – Sokan kérdezik, hogy a szerkesztők miért engedik adásba ilyen állapotban? Nos, azért, mert mindig pontosan, időre és összeszedetten érkezik meg a stúdióba – magyarázta az informátor. – Úgy tűnik, minden rendben van, aztán adás közben, egy reklámszünet után egyszer csak nagy változáson ment át az állapota.

A lap szerint egyébként Demcsák csütörtök este bulizott kollégáival, ezért aludt csak két órát az adás előtt.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!