Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Demcsák: "hibáztam" - Megszólalt az ATV vezérigazgatója is

nepszava.hu|2017. szept 19. 11:55, frissítve: 2017. szept 19. 12:39
[A+ A-]

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Miután a Bors információja szerint ma derül ki, hogy az ATV kirúgja-e Demcsák Zsuzsát múlt heti botrányos szereplése után, a műsorvezető bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán, amiben azt próbálta elmagyarázta, hogy mi történt vele a péntek reggeli adásban. A hvg.hu időközben megszólaltatta Németh Szilárd vezérigazgatót is.

Demcsák ezt írta közösségi oldalán: azt gondolom, most jött el az ideje annak, hogy beszéljünk egy kicsit az ATV pénteki adásáról. Nem volt olyan médium, ami ne foglakozott volna a témával. Ma is számomra új, velem kapcsolatos mocskos hírekre ébredtem...  Ezt szomorúnak tartom, hisz nem pénteken vezettem először az adást, de nyilván annak nincs hírértéke.

Nincsenek illúzióim, egy jó ideje már a médiában dolgozom, de ilyenkor mégis mindig meglepődöm az emberek rosszindulatán. Nem szeretnék magyarázkodni, de mégis azt gondolom, hogy azoknak a nézőknek, akik nyomon követik a munkámat, joguk van tudni, hogy mi áll a háttérben.

Nem akartam a magánéletemről beszélni, de mégis megköveteli a helyzet. Elismerem, hogy hibáztam abban, amikor tudtam, hogy mennyire fáradt vagyok, hogy évek óta nem pihentem, mégis bementem adást vezetni. Hibáztam abban, hogy az iskolakezdés, a gyerekek ellátása mellett a mindennapi munkával akár kora reggel, akár késő estig, túlvállaltam magam. Sajnos a magánéletem egy olyan fordulatot vett, amire nem számítottam, és el kell ismernem, hogy ez rendkívül sok álmatlan éjszakát okoz nekem, s ebben elfáradtam - írta Demcsák, azzal zárva bejegyzését, hogy további részleteket nem hajlandó elárulni, és arra kért mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben.

Németh Szilárd úgy nyilatkozott a botrányos interjú kapcsán: "az ügy óriási port kavart, semmiképpen nem hunyhatunk szemet felette. Zsuzsával kedd délután, legkésőbb szerdán fogok leülni, a vizsgálat tart, és addig továbbra sem kerülhet adásba" - nyilatkozta a vezérigazgató a hvg.hu-nak. A portál egyébként azt valószínűsíti, hogy Demcsák nem maradhat az ATV műsorvezetője.

Ha valaki még nem látta volna az ominózus interjút, amit Demcsák Szanyi Tibor szocialista EP-képviselővel készített, alább visszanézheti:

Ahogy lapunk is megírta, a csupán két hete a csatornánál lévő műsorvezető az ATV reggeli műsorában igen különösen viselkedett, és meglehetősen furcsa kérdéseket tett fel az MSZP EP-képviselőjének, illetve többször is belegabalyodott a mondanivalójába. Demcsák az interjú után azzal védekezett, hogy a műsor előtt csupán két órát aludt, ezért volt dekoncentrált és fáradt, de szerinte a szakmai hitelességén nem esett csorba.

Ennek ellenére az ATV azonnali hatállyal felfüggesztette, levette a képernyőről a műsorvezetőt, és belső vizsgálatot indítottak az ügyben, melynek eredménye a Bors szerint ma dől el. A lap szerint egyébként Demcsák csütörtök este bulizott kollégáival, ezért aludt csak két órát az adás előtt.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!