Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Demcsák Zsuzsa bejelentette: otthagyja az ATV-t

nepszava.hu|2017. szept 20. 11:41, frissítve: 2017. szept 20. 12:41
[A+ A-]

Forrás: Youtube/ATV

Demcsák Zsuzsa a Facebookon jelentette be szerda délelőtt, hogy két hét után szerződést bontott az ATV-vel.

„Ma találkoztam Dr. Németh Szilárddal az ATV vezérigazgatójával. Kifejezetten jó hangulatú beszélgetést folytattunk, melynek végén döntöttem. Kóros fáradtságra hivatkozva ÉN(!) kértem a szerződésem felbontását, melyet Németh Szilárd elfogadott és közös megegyezéssel elválnak az útjaink. Köszönöm mindenki megértését!” - írta a műsorvezető Facebook-oldalán.

Demcsákot a Bors lencsevégre kapta, amint kijött az ATV székházából, a búcsú pillanatairól egy videót is megosztottak a Facebookon:

Korábban szintén a Bors írta meg, hogy Demcsák tegnap kétszer is lemondta az ATV vezérigazgatójával és annak stábjával való találkozót. A műsorvezető tegnap szintén Facebook-oldalán azzal magyarázta a múlt pénteki botrányos interjút, hogy családi problémája miatt nem tud aludni, ezért fáradtan, dekoncentráltan ült be az ATV Start műsorvezetői székébe. A Bors egyébként úgy tudja, azért aludt csak két órát az adás előtt, mert a kollégáival volt bulizni.

Mint ismert, a csupán két hete a csatornánál lévő műsorvezető az ATV reggeli műsorában igen különösen viselkedett, és meglehetősen furcsa kérdéseket tett fel Szanyi Tibornak, az MSZP EP-képviselőjének, illetve többször is belegabalyodott a mondanivalójába. Az ATV az interjú miatt kirobbant botrány után azonnali hatállyal felfüggesztette, levette a képernyőről a műsorvezetőt, és belső vizsgálatot indítottak az ügyben. 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!