Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Eltűnt Harkai Imre

nepszava.hu|2017. szept 21. 11:22
[A+ A-]

A 35 éves helvéciai lakos szeptember 17-én tűnt el otthonából, azóta nem látták. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A férfi egy kölcsön kapott, IBL-839 forgalmi rendszámú fehér színű Suzuki Swift típusú személygépkocsival távozott ismeretlen helyre. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre - írja a police.hu.

Az eltűnt körülbelül 175-180 cm magas, erős testalkatú, rövid barna hajú, rövid szakállat visel, szeme színe barnászöld. Eltűnése napján szürke színű kapucnis pulóvert, szürke színű Nike feliratú pólót, szürke színű Nike feliratú térdnadrágot és világos szürke színű Nike feliratú sportcipőt viselt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!