Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Melania Trump tűsarkú nélkül - Fotók

nepszava.hu|2017. szept 23. 15:58
[A+ A-]

FOTÓK: NICHOLAS KAMM / AFP

Donald Trump felesége folytatja elődje, Michelle Obama kezdeményezését, és a jelek szerint foglalkozik a Fehér Ház konyhakertjével - írja az MTI nyomán a hvg.hu.

Sportcipőt húzott pénteken Melania Trump, hogy helyi gyerekek segítségével zöldségeket szedjen és ültessen a washingtoni Fehér Ház kertjében.

"Nagy híve vagyok az egészséges táplálkozásnak, mivel az hatással van az agyara és a testre. Arra ösztönözlek titeket, hogy fogyasszatok sok zöldséget és gyümölcsöt, hogy egészségesen nőjetek fel" – mondta az amerikai fist lady a Nagy-Washingtoni Fiú- és Lány Klub tucatnyi tagja előtt.

A piros kockás inget, farmernadrágot és edzőcipőt viselő Melania Trump az elődje, Michelle Obama által meghonosított kertészkedést folytatta a Fehér Ház déli részén.

"Gyertek ide, és segítsetek nekem" – sürgette a 10-11 éves gyerekeket, amint hatalmas póréhagymákat húzott ki a földből. A kertészkedők padlizsánt és articsókát is szedtek, miközben a Fehér Ház séfjei a közelben megmosták a frissen begyűjtött termést.

 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!