Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Micsoda? - Kétszázmilliós (!) kábítószerfogás (videó)

nepszava.hu|2017. szept 24. 08:59
[A+ A-]

FOTÓ: police.hu

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya, összesen 81.6 kilogramm, megközelítőleg nyolcvanezer adag kábítószert foglalt le és vont ki Budapest feketepiacáról - írja a police.hu.

A nyomozók Budapest VIII. kerületében, a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél péntek este intézkedés alá vontak egy személyautót és annak két utasát. Az autóban több mint 10 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, ezért a benne ülő N. Zsigmond 41 éves budapesti lakost és A. U. 62 éves albán állampolgárt a helyszínen elfogták és előállították.

Még aznap 20 órakor a Váci út és Röntgen út kereszteződésében elfogtak két szerb állampolgárt is, akiknek a XIII. kerületi lakásában házkutatást tartottak. A rendőrök a lakásban további 70 kilogramm kábítószergyanús anyagot, 350 ezer forintot és 5 ezer euró készpénzt találtak és foglaltak le. A nyomozók az elfogott két szerb férfit, a 34 éves F. P.-t és a 49 éves B. B.-t szintén előállították a józsefvárosi rendőrkapitányságra.

A négy férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.​

Lájkoljon minket a Facebook-on is!