Előző
Következő
új cikk

Belföld

Párás reggel után előbújik a nap

Népszava|2017. szept 24. 20:17
[A+ A-]

FOTÓ: Shutterstock

Hétfőn többfelé párás, ködös lesz a reggel, emellett nyugaton néhol gyenge eső is előfordulhat. Napközben szintén főleg a nyugati határ közelében alakulhat ki kisebb eső, zápor. A keleties szél csak helyenként élénkülhet meg. A legmagasabb hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul.

Kedden a változóan felhős, napos idő mellett a Dunántúlon és délen lehet számítani záporok kialakulására, a Dunától keletre maradhat szárazabb az idő. Helyenként megélénkül a keleties szél. Nyugaton 18-20, máshol 20-24 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Szerdán a nyugati határ közelében várhatók ismét záporok, eső, élénk délkeleti szél. Máshol sok lesz a napsütés, mérsékelt marad a légmozgás. A legtöbb helyen 20 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, országszerte 19-23 fokot mérhetünk.

Csütörtökön csapadék már nem valószínű. A keleties szél csak helyenként élénkülhet meg. 16-22 fok között alakulhatnak a maximumok. Pénteken is többnyire száraz időnk lesz, legfeljebb jelentéktelen zápor alakulhat. Időnként megélénkülhet a szél, napközben 15-21 fokot mérhetünk.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!