Előző
Következő
új cikk

Gazdaság

Korszakalkotók kerestetnek

Népszava|2017. okt 11. 15:55
[A+ A-]

Fotók: Tóth Gergő

"Korszakalkotók" néven indítja új támogatói programját az UniCredit Bank. A közönségszavazatok alapján három ifjú tehetség három-három millió forintot kaphat.

„Új programunk, amelynek a koncepcióján több mint egy éve dolgozunk, a tehetséges embereket állítja a középpontba, akik – a bankhoz hasonlóan – mélyen elkötelezettek, hogy a legkiválóbbat nyújtsák saját területükön. A program célja nemcsak a tehetségek népszerűsítése, hanem hogy egy olyan felület álljon a hazai közvélemény rendelkezésére, ahol támogatni tudják ezeket a kiváló embereket. Az új programunk mellett elindítjuk a bank új közösségimédia-csatornáit is” – mondta Marco Iannaccone, általános vezérigazgató-helyettes.

Az idei nyertes „korszakalkotókat” két fordulóban választják ki. Első körben a saját területükön már kiemelkedőt nyújtott, de széles körben még nem ismert tehetségeket egy húsz fős, független szakemberekből álló bizottság jelöli. A mintegy 100 jelöltből 3-3 főt választott ki nyilvános szavazásra egy független zsűri a „Vizuális művészetek”, a „Zene” és az „Ízvilág” kategóriákban. 

A tehetségekre a korszakalkotok.unicreditbank.hu oldalon lehet majd szavazni, ugyanakkor a szélesebb közönség is szavazhat a microsite-on kedvenc korszakalkotó tehetségük támogatására. A kategóriák győzteseit, akikről kizárólag a közönségszavazatok döntenek, 3-3 millió forintos díjjal, összesen 9 millió forinttal ismeri el a bank. 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!