Előző
Következő
új cikk

Belföld

Kellemes, túlnyomóan napos csütörtök

nepszava.hu|2017. okt 11. 21:14
[A+ A-]

Fotó: Shutterstock

Csütörtökön főként a Dunántúlon lesz párás, ködös a hajnal, napközben azonban már túlnyomóan napos, kellemes időben lesz részünk, számottevő csapadék nem várható. A mérsékelt nyugati, délnyugati szelet, keleten, északkeleten kísérhetik élénk széllökések. Hajnalban 5-9 fok várható. Délutánra 19-24 fokig melegszik a levegő - írja az Időkép

Péntekre egy gyenge hidegfront érkezik feltámadó északnyugati széllel, a felhőátvonulásokból azonban csak néhol alakulhat ki jelentéktelen csapadék. Pár fokkal enyhébb lesz a hajnal, délután 17-22 fokot mérhetünk. 

Szombaton is többnyire napos, őszi idő várható. Csapadékra sehol sem kell számítani. Már csak néhol élénkülhet meg az északnyugati szél. Délután 16-21 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Vasárnap még több napsütés ígérkezik, csapadék továbbra sem valószínű. Gyenge, mérsékelt lesz a nyugatias légmozgás. Hűvös hajnalt követően, délután 17-22 fokra van kilátás. A jövő hét első napjaiban is kitart a kellemes, őszi idő, reggelente azonban többfelé kell pára-, ködképződésre készülni.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!