Előző
Következő
új cikk

Sport

Orbanra fáj Storck foga

Népszava|2017. okt 13. 05:55
[A+ A-]

Fotó: Frank Hoermann/Sven Simon/DPA

A 24 éves Willi Orban hosszú ideje kiváló teljesítményt nyújt a német labdarúgó-bajnokságban szereplő RB Leipzig csapatában, ám ez idáig nem kapott meghívót Joachim Löwtől, a Nationalelf szövetségi kapitányától. Gulácsi Péter csapattársa a német mellett magyar és lengyel felmenőkkel is rendelkezik, így felmerült annak a lehetősége, hogy Bernd Storck csapata mellett tegye le a voksát. A középhátvéd a t-online.de portálnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy nála a német válogatottság lenne az első, de reálisan látja a helyzetét.

– Nem helyezem magam nyomás alá ez ügyben, nincs időhatára a döntésemnek. Várom, hogy kiderüljön, mi lesz velem, addig is a klubomban akarok minél jobb teljesítményt nyújtani. A foci nem arról szól, hogy én mit szeretnék, a német válogatottban az én posztomon topjátékosok vannak, ahhoz, hogy közéjük bekerülj, valami különlegeset kell nyújtanod.

Orban hozzátette, Gulácsi Péter megkérdezte már, hogy lenne-e kedve a magyar válogatottban szerepelni, s Bernd Storck szövetségi kapitánnyal is többször is beszélt telefonon. Ugyanakkor elmondta, még nem hozta meg a végső döntését.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!