Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Rendőröket akart felrobbantani egy jászapáti férfi

nepszava.hu|2017. okt 13. 08:31
[A+ A-]

Egy gázpalackkal robbantott volna Illusztráció: Shutterstock

Eljárás indult egy 31 éves jászapáti férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt a Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészségen - számolt be róla a szoljon.hu.

A férfi október elsején hajnalban megjelent két jászapáti rendőr közös tartózkodási helyén, akik korábban intézkedtek vele szemben. A fiatal rendőrök testvérek, és mindketten a helyi őrsön teljesítenek szolgálatot.

Az éjszaka nem tartózkodtak otthon, csak az édesanyjuk. A gyanúsított ittas állapotban kiabálni kezdett, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli a két rendőrt.

Az asszony értesítette a rendőrséget, akik nagy erővel jelentek meg a gyanúsított lakóhelyén, ugyanis tudták róla, hogy már korábban is nézeteltérése volt a rendőrséggel.

A gyanúsított éppen a háza előtt, az utcán tartózkodott, és amint meglátta, hogy hét rendőr közelít felé, magához ragadott egy gázpalackot, a csapját kinyitotta, a kezében lévő öngyújtót pedig szikráztatta, hogy berobbantsa a gázt.

Eközben azzal fenyegette a rendőröket, hogy mindannyiukat felrobbantja, ha közelebb merészkednek.

Szerencsére a férfi nem tudta felrobbantani a gázpalackot, így testi kényszerrel megbilincselték, és előállították a rendőrségre.

A gyanúsítottat a bíróság letartóztatta - számolt be az esetről a megyei portál.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!