Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Pszichiátrián kezelik az X-Faktorból távozott énekest

nepszava.hu|2017. okt 13. 09:38
[A+ A-]

Forrás: Facebook/X-Faktor

Pszichiátriai osztályon kezelik az X-Faktortól ezen a héten önként távozott versenyzőjét, Nagy Krisztiánt  – írja a Blikk. 

Az X-Faktor szerdai sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy még az első élő adás előtt Nagy Krisztián otthagyja az RTL Klub tehetségkutatóját. Nagy Krisztián azért döntött kedden a távozás mellett, mert nem bírta a felkészülés során ránehezedő nyomást.

A bulvárlap egy vidéki kórházban találta meg az énekest, aki megerősítette, hogy az elmúlt hónapok történései annyira megviselték lelkileg, fizikailag és szellemileg is, hogy úgy érezte, nem bírja tovább. "Egyik reggel felébredtem, rám tört egy sírógörcs, és csak zokogtam egész nap. Ekkor már tudtam, hogy ez a show-biznisz nem nekem való, nem bírja a lelkem" - mesélte Krisztián, aki önként feküdt be egy vidéki kórház pszichiátriai osztályára.

– Egyelőre nincs konkrét diagnózis, de az biztos, hogy a továbbiakban is szükségem lesz gyógyszerekre, mert elég labilis az idegrendszerem, és a depresszióra is hajlamos vagyok. Sajnos nem tudtam feldolgozni a műsorral járó stresszt, és talán soha nem is tudnám azt a fajta sikert - fogalmazott az énekes, aki azért azt megígérte, hogy nem adja fel az álmait. Tovább küzd, és reméli, hogy nem csak a vendéglátásban, de a színpadon is megtalálja majd a helyét.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!