Előző
Következő
új cikk

Belföld

Lelépett az Origótól, és új céget alapított

nepszava.hu|2017. okt 18. 12:51
[A+ A-]

György Bence, az Origo / New Wave Media Group nemrégiben távozó tartalomigazgatója Gold B Consulting Tanácsadó néven hozott létre új, betéti társasági formában működő vállalkozást, melynek rajta kívül még György Petra is társtulajdonosa. György Bence egyben ügyvezetője is lett a cégnek - írja a 24.hu.

A bt. háromszázezer forintos alaptőkével jött létre, és fő tevékenysége üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás, de tevékenységei között hírügynökségi tevékenység, világháló-portál szolgáltatás, reklámügynöki tevékenység, konferenciaszervezés és médiareklám is megtalálható. A céget október 2-án alapították, és október 13-án jegyezte be a Fővárosi Cégbíróság.

György Bence idén szeptember 21-én jelentette be, hogy távozik az Origo nevű kormányközelivé vált internetes portáltól, ahová a Faktor.hu-tól érkezett másfél évvel korábban. György Bence a Faktor előtt a TV2-nél volt program- és hírigazgató. Nemrég a 2003 óta működő Origo Filmklub teljes stábja is felállt, amikor egy migránsellenes cikk került be a rovatvezető tudta nélkül a rovatba egy fidelitasos kötődésű új origós kollégától.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!