Előző
Következő
új cikk

Kultúra

Erőszak a színfalak mögött - Tom Jones is megszólalt

nepszava.hu|2017. okt 19. 10:05
[A+ A-]

Tom Jones 2017. július 29-én, Madridban, amikor megérkezik a Royal Színházba - Fotó: Oscar Gonzalez / NurPhoto/AFP

A zeneiparban is rendszeresen előfordulnak ilyen esetek - hangoztatta Tom Jones a Harvey Weinstein botránnyal kapcsolatban a BBC-nek adott, és az MTI által is továbbított interjújában.

A zeneiparban is rendszeresen előfordulnak ilyen esetek. Sokan az ügynökökre panaszkodnak, akik különféle dolgok teljesítését várják el a lemezszerződéshez, ugyanúgy mint a filmszerződések esetében - mondta a híres brit énekes a BBC rádió ötös csatornájának adott interjújában. A kérdésre, hogy tapasztalt-e hasonlót, Tom Jones azt válaszolta, "igen, a kezdetekben, igen."

Volt néhány ilyen eset. De kitérsz előle. Egyszerűen kisétálsz... És amit megpróbálnak nőkkel, azt gyakran férfiakkal is megpróbálják - mondta, hozzátéve: borzasztóan érezte magát, amikor karrierje kezdetén szembetalálta magát ilyennel. A hatalomban lévő emberek gyakran kihasználják a helyzetüket, de azért azt is fontos hangsúlyozni, hogy nem mindenki követ el zaklatást, bántalmazást, vannak jó emberek - emelte ki Tom Jones.

A filmipar nagyjai ellen az elmúlt hetekben felmerült vádak kapcsán jelezte, hogy szerinte ezeknek már évekkel ezelőtt elő kellett volna jönniük. Ilyen a szórakoztatóipar, rivaldafényben vagy (...) az igazság azonban mindig kiderül. Ha rosszat teszel, meg kell fizetned érte, vagy bizonyítanod, hogy nem tettél semmi rosszat - hangoztatta az interjúban Tom Jones.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!