Előző
Következő
új cikk

Belföld

Megnevezte zaklatóját Sárosdi Lilla - Máris perrel fenyegetik

nepszava.hu|2017. okt 19. 12:21
[A+ A-]

Forrás: Sárosdi Lilla/Facebook

Ahogy a Népszava is megírta, a már "üggyé" avanzsáló Weinstein-botrány hazai fejleményei során Sárosdi Lilla színésznő is a Facebookon osztotta meg saját, húsz évvel ezelőtti történetét. Miután ezt megtette, többen követelték: nevezze meg a dicstelen történetben szereplő "nagy rendezőt", egyrészt mert megérdemli, másrészt, mert ez az általános kifejezés a gyanú árnyékát veti sznte valamennyi "nagy rendezőre."

A dicstelen történet

Sárosdi Lilla: "Úgy, de úgy meg akartam felelni és persze büszke is voltam, hogy befogad egy pillanatra a színházi elit. Következő pillanatban egy fehér BMW-ben ültem, mellettem a nagy rendező, a kedves barát a volánnál. A Margit-hídnál – sosem feledem a képet – oldalra nézek, látom a Parlamentet és előttem a nagy rendező térdel a kocsiülésen, letolt sliccel, pici, löttyedt hímtagja limbál a szemem előtt. Puszild meg – hallom az instrukciót.” A színésznő elsírta magát, a rendező megsértődött, a barát pedig egy félreeső helyen kielégítette magát – Sárosdi Lilla szeme láttára, aki magát szégyellte, amiért nem sikerült megfelelnie az elvárásoknak. A színésznő azt mondja: a nagy rendező ma is fiatalokat tanít."

Most ez a bátor nő rendkívül finoman, kulturáltan fogalmazva, de engedve a fent vázolt, nyilván abból a szempontból is jogosnak ítélt nyomásnak, megnevezte zaklatóját a közösségi portálon közzétett videójában:

 A Zoom.hu azt írja, hogy Eszenyi Enikő és Marton László már beszélt a zaklatásról, a Vígszínház igazgatója azt mondta: reagálni fognak a vádakra.

A Hvg.hu.nak elküldött közleményében pedig már reagált is Marton:    

 Sárosdi Lilla állítása minden valóságalapot nélkülöz. Rágalom! Ezért kénytelen vagyok a megfelelő lépések megtételére.

A színésznő viszontválasza erre úgy hangzott: "Ha engem támad, akkor minden nőt támad ebben a pillanatban. Rengetegen állnak mellettem a történeteikkel". "Én bátran fogom vállalni ott is az igazam" – üzente vissza Sárosdi a hvg.hu-n keresztül Marton Lászlónak.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!