Előző
Következő
új cikk

Belföld

Sárosdi Lilla reagált Marton László fenyegetésére

nepszava.hu|2017. okt 19. 15:40
[A+ A-]

Forrás: Facebook/Sárosdi Lilla

"Ha engem támad, akkor minden nőt támad ebben a pillanatban. Rengetegen állnak mellettem a történeteikkel" – mondta Sárosdi Lilla a hvg.hu-nak azután, hogy Marton László rendező rágalomnak minősítette Schilling Árpád feleségének vallomását, miszerint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színházrendező zaklatta őt húsz évvel ezelőtt.

"Én bátran fogom vállalni ott is az igazam" – üzente vissza Sárosdi Martonnak, aki a színésznő Facebokra feltöltött videója után úgy nyilatkozott a portálnak, hogy megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Sárosdi Lilla pár napja állt a nyilvánosság elé azzal, hogy 20 éve egy neves rendező egy barátja jelenlétében szexuálisan zaklatta. Az autójában elővette a nemi szervét, és felszólította, puszilja meg, mire a nő sírva fakadt, a rendező meg sértetten kiszállt a kocsiból.

Sárosdi először nem akarta elárulni, hogy ki volt a zaklatója, a rá nehezedő nyomás miatt azonban most mégis megnevezte: a Vígszínház egykori igazgatójáról, jelenlegi főrendezőjéről, Marton Lászlóról van szó.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!