Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Újabb szórakozóhelyet zártak be a Belvárosban - Videó!

nepszava.hu|2017. okt 20. 12:23
[A+ A-]

Munkában a rendőrkutya - Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói, a társszervekkel együttműködve mára virradó éjszaka razziáztak a belvárosi szórakozóhelyen, miután fülest kaptak arról, hogy a dolgozók az elmúlt időszakban több alkalommal is túlszámláztak- informál a police.hu

 A rendőrök a szórakozóhelyen elfogtak 15 lengyel és 6 magyar állampolgárt fogtak el, majd a kerületi rendőrkapitányságra előállították és csalás gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták őket.

Nem csak brutálisan túszámláztak, de ki is zsebelték az elpilledt vendéget

Az akciót megelőző felderítő munka során a belvárosi nyomozók megállapították, hogy 2017. október 15-e és október 19-e között az V. kerületi szórakozóhelyen négy külföldi férfitől több mint 2,5 millió forintot csaltak ki. Előfordult olyan eset, hogy egy vendég a valós 52 360 forintos fogyasztása helyett, 1 030 733 forintot fizetett, vagy olyan, hogy az alkalmazottak elkábították a vendéget, és amikor a férfi elaludt, elvették a mobiltelefonját, valamint a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel együtt.

Lengyel - magyar két jóbarát 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága az elfogott személyekkel szemben üzletszerűen elkövetett csalás és más bűncselekmény miatt indított eljárást, akik közül három lengyel nőt és két magyar férfit őrizetbe vettek, valamint előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!