Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Kálmán Olga ezért vállalta el az RTL Klub felkérését

nepszava.hu|2017. okt 21. 10:24
[A+ A-]

Forrás: Facebook/Egyenesen Kálmán Olgával

Kálmán Olga egy táncos/éneklős műsorban nem szerepelt volna, de szerinte a Konyhafőnökben komoly munka folyik, ezért vállalta el az RTL Klub felkérését.

– Ha egy táncos vagy éneklős show-műsorba hívnak, nyilván nem vállalom, ezek után nem be­szél­gethettem volna a költségvetésről politikusokkal. A főzés és a gasztronómia tulajdonképpen alkalmazott művészet. Nem bohóckodás ez a műsor, ha­nem kőkemény munka – nyilatkozott a Hír TV műsorvezetője a Borsnak, hozzátéve: attól sokkal jobban tartott, hogy mit fog szól­ni a csa­ládja, mennyi időt vesz el a forgatás az életéből. "A forgatások alatt folyamatosan ve­zettem a saját műsoromat, amihez 4-5 körül be kell érnem a Hír TV-be, ezért gyakran már 6-7-kor kezdtük a munkát az RTL Klubban" - mesélte a tévés.

Jakupcsek Gabrielláról - akit szintén láthatunk majd főzni - azt mondta: körülötte mindig atomvillanás van a konyhában, mindent elöl hagy. "Én ezt nem bírom, nálam otthon is mindig rend van, mindent azonnal elmosogatok. Muszáj, hogy rend legyen körülöttem" - árulta el a műsorvezető, aki jövő kedden debütál a Konyhafőnökben.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!