Előző
Következő
új cikk

Belföld

A szakmaiság látszatát is feladja a Nézőpont Intézet egy sorosozásért

nepszava.hu|2017. nov 19. 11:11
[A+ A-]

Deák Dániel elemez egy "kerekasztal beszélgetésen" a szögletes asztalnál Kovács Zoltán kormányszóvivő - Forrás: Nézőpont/Facebook

Eddig sem voltak kínzó kétségek afelől, hogy a Mráz Ágoston Sámuel vezette "intézet" a Fidesszel szemben messze túlmegy a sima lojalitás határán, a népnyelv erre egy olyan keresetlen szót használ, amit itt érthető okokból nem fogunk beidézni, noha kétség kívül kifejező. Az egyre agyamentebb sorosozáshoz is minden előzménytől függetlenül is meglepő készséggel csatlakozó, magát Nézőpont Intézetként aposztrofáló szervezet ezúttal valóban még a halvány látszatát is feladta a szakmaiságnak, objektivitásnak. 

MTI hír:

Soros György igyekszik átvenni a hatalmat az uniós intézmények fölött, a legerősebb befolyása az Európai Parlamentben van, több mint kétszáz képviselő számít a megbízható szövetségesének - ezt mondta Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatornán vasárnap. Hozzátette: ezek a képviselők Soros György érdekeinek, elvárásainak megfelelően szavaznak, ez történt most is, amikor az Európai Parlament megszavazta a felső korlát nélküli kötelező betelepítési kvótát. Az elmúlt időszakban az uniós intézmények és ezek a képviselők nem az európai polgárok akaratát veszik figyelembe, sokkal inkább különböző pénzügyi-gazdasági körök elvárásait, jelen esetben Soros Györgyét - tette hozzá. 

Barátok közt - Forrás: Nézőont Intézet/Facebook

Barátok közt - Forrás: Nézőont Intézet/Facebook

LBJ

Lájkoljon minket a Facebook-on is!