Előző
Következő
új cikk

Belföld

Magyar Györgyöt akarja az ellenzék

nepszava.hu|2017. nov 21. 11:05
[A+ A-]

FOTÓ: TÓTH GERGŐ

Több ellenzéki párt is megkereste Magyar György ügyvédet, hogy induljon a választásokon a színeikben - írja az ATV. Az egykori főpolgármester-jelölt áll a kihívások elé, de csak akkor ha a Fideszen kívüli teljes ellenzék beáll mögé.

"Ha példát kell mutatni, én kész vagyok rá, de csakis akkor, ha mindenki, aki nem Fidesz-KDNP, támogat" - mondta az atv.hu-nak Magyar György. Az ügyvéd adott esetben akár valahol Somogyban is indulhat. Szerinte a Jobbikkal is együtt kell működnie a demokratikus ellenzéknek a 106 egyéni körzetben.

Magyar Györgynek nem ez lenne az első kirándulása a politikában, hiszen 2014-ben függetlenként indult a főpolgármesteri székért, de végül visszalépett Bokros Lajos javára. Az ismert ügyvéd egyébként az utóbbi időben többek között Simicska Lajos cégeinek képviseletében járt el a fővárossal szemben az oszlopháborúban. De  képviselt vörösiszap-károsultakat és a néhai alcsúti juhász, Váradi András hozzátartozóinak is ő az ügyvédje.

Magyar most azt nyilatkozta, hogy Jobbik és a civilek nélkül egyszerűen nem megy az Orbán-kormány leváltása. Szerinte ezt minden értelmes ember könnyedén belátja. 

Az ügyvéd nyilatkozatát itt olvashatja.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!