Előző
Következő
új cikk

Belföld

Soros ellenkampányt indít

nepszava.hu|2017. nov 22. 10:19
[A+ A-]

FOTÓ: OLIVIER HOSLET / EPA / POOL / ANADOLU AGENCY

Soros György úgy döntött, elég volt, a személyét ért kormányzati hazugságokból, éppen ezért ellenkampányt indít, mondta el a Hír TV-nek Csontos Csaba a Nyílt Társadalom Alapítvány szóvivője. 

Soros György ellenkampányt indít Magyarországon az őt ért kormányzati támadások miatt. Erről a Hír TV Egyenesen című műsorában beszélt az üzletember által támogatott Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti szóvivője.

Csontos Csaba szerint Soros azért csak most szólalt meg, mert most erősödött fel a kormányzat fenyegetése a titkosszolgálatok bevetéséről az alapítványaival szemben, és Soros így próbál szolidaritást vállalni az ott dolgozókkal.

A Soros-alapítványok szóvivője arról is beszélt, hogy a kormányzati lejárató kampány csak az ország problémáiról próbálja elterelni a figyelmet.

Ez egy folyamatnak az első része, amelyben tulajdonképpen tájékoztatni akarjuk a magyar lakosságot arról, hogy mi is az igazság. Nemcsak azzal kapcsolatban, hogy Soros György mit gondol azokról a kérdésekről, amelyeket a kormányzat neki tulajdonított, hanem azokról a kérdésekről is, amelyekben tevékenykedik, amelyekben aktív, tehát, hogy mi mit csinálunk – mondta el Csontos.

Soros hétfőn szólalt meg először a személyét ért támadásokkal kapcsolatban. Akkor közleményben tételesen cáfolta a kormányzati propagandát, kedden pedig az RTL Klubnak küldött videóüzenetben állt ki az általa támogatott szervezetek mellett. 

A Teljes interjút nézze meg a Hír TV oldalán!

Lájkoljon minket a Facebook-on is!