Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Lúgos támadás - Új szemtanú

Népszava|2017. nov 23. 18:09
[A+ A-]

FOTÓK: Markoszov Szergej

Négy és fél évvel a támadás után megismételt másodfokú eljárásban folytatódott csütörtökön annak az orvosnak a pere, aki a vád szerint lúggal öntötte le volt barátnője nemi szervét, majd magára hagyta a lakásában. Korábban sem első-, sem másodfokon nem született jogerős ítélet, harmadfokon a Kúria hatályon kívül helyezte az ítéletet, az ügyet visszahelyezte az Ítélőtáblára, mert hibásnak találta a bizonyítási eljárást.

A tárgyaláson a jelenleg előzetes letartóztatásban álló férfit, B. Krisztiánt, két tanút és Renner Erikát hallgatták meg. Az orvos fenntartotta korábbi tagadó vallomásait.

A bíróság meghallgatta újra azt a két nőt, akik láttak a bűncselekmény napján egy-egy férfit a házban –egyelőre nem egyértelmű, hogy ugyanazt a férfit látták-e.

Renner Erika vallomásában nem sok újdonság volt a korábbi tárgyalásokhoz képest, de felmerült egy új szemtanú lehetősége – írja az Index. A sértett nő azt mondta, egy barátnője kislánya úgy gondolja, iskolába menet láthatta az elkövetőt, mintha várakozott volna a lépcső tetején.

További fontos részlet, hogy el tud-e számolni az idejével B. Krisztián arra a reggelre vonatkozóan, amikor a lúgos támadás történt. Ő azt vallja, hogy az említett időszakban a kórházában egy tervezett beruházás miatt helyszínbejárást végzett, teljesen egyedül.

A tárgyalás december 5-én folytatódik a táblabíróságon.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!