Előző
Következő
új cikk

Belföld

Dobrev Klára kihallgatása - Nyilvánossá teszi a jegyzőkönyvet ( videó)

nepszava.hu|2017. nov 24. 13:23
[A+ A-]

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Tanúként hallgatta ki ma Dobrev Klárát a Kecskeméti-ügyészség az úgynevezett Czeglédy-ügyben. Gyurcsány Ferenc felesége a kihallgatásán után azt mondta, hogy a procedúra értelmetlen volt,  csak azért történt meg, hogy a sajtó képviselői készíthessenek fotót róla, “Orbán Viktor egyik legádázabb ellenfelének, Gyurcsány Ferencnek a feleségéről”, amint bemegy az ügyészség épületébe kihallgatásra - informál a Mérce. 

Dobrev Klárát az ügyészségnél és nála is meglévő kölcsönszerződésekről kérdezték, a kihallgató egyetlen olyan kérdést sem tudott feltenni, amire a válasz ne lett volna ott az előtte lévő papírokban.

Dobrev Klárát, akit azért idéztek be tanúkihallgatásra, mert cégei kölcsönöztek adtak Czeglédy cégeinek, elmondta, azt nem tudja eldönteni Czeglédy bűnös-e vagy sem, de a vele szembeni eljárást nevetségesnek tartja. Kifogásolta, hogy a kormánypárti sajtóban előbb jelent meg, hogy őt befogják idézni kihallgatásra, mint hogy ő maga tudott volna róla, sőt arra is utalt, szerinte még a rendőrség se tudott a feladatról, amikor az a sajtóban már kész tényként megjelent. Dobrev szerint ez az esemény csak és kizárólag azért történt meg, hogy a sajtó képviselői készíthessenek róla, “Orbán Viktor egyik legádázabb ellenfelének, Gyurcsány Ferencnek a feleségéről”, amint bemegy az ügyészség épületébe kihallgatásra.

A sajtótájékoztató végén Dobrev Klára azt is elmondta, nyilvánosságra fogja hozni a kihallgatás teljes jegyzőkönyvét.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!