Előző
Következő
új cikk

Kultúra

Lovasi András: Az a zenész jár jól, aki kussol

nepszava.hu|2017. nov 27. 09:00
[A+ A-]

Fotó: Népszava

Lovasi Andrásnak van B-terve arra az esetre ha Budapest élhetetlenné válna: Székelyföldre, vagy Szlovéniába emigrálna. A Kiscsillag és az egykori Kispál és a Borz frontembere az Azonnalinak adott interjújában arról is beszélt, akkor jár jól ma egy magyar zenész, ha csendben marad. Ő nem ezt tette, le is mondták három fellépését.  

Némileg politizálós interjút adott az Azonnalinak Lovasi András, a Kiscsillag frontembere, az egykori Kispál és a Borz énekese. A zenész fenntartja, hogy szülővárosa folyamatosan szakad le, mert onnan is óriási az elvándorlás. Szerinte az a város halálra van ítélve, amelyik nem tudja megtartani a fiataljainak legalább egy részét.

Az interjúban elmesélte azt is, hogy manapság az a zenész jár jól, aki nemes egyszerűséggel kussol. Ő nem ezt teszi és amikor felvetette, hogy miért nem szereti Orbán Viktor rendszerét és, hogy matematikailag az egyetlen esély a kormányváltásra a baloldal és a Jobbik összefogása, lemondták három koncertjét is.

Lovasi András nem pihent meg az 50. születésnapja alkalmából adott koncertje után sem, egy akusztikus miniturnéra indul a zenekarával.

További részletek az azonnali.hu-n!

Lájkoljon minket a Facebook-on is!