Előző
Következő
új cikk

Belföld

Erős fagyokkal indul a december

idokep.hu|2017. nov 30. 21:59
[A+ A-]

FOTÓ: Shutterstock

Pénteken keleten marad a felhősebb, borongósabb idő, eleinte délkeleten gyenge havas eső, hószállingózás is előfordulhat, máshol viszont több lesz a napsütés. Gyenge marad a légmozgás. Hajnalban északon, északnyugaton és nyugaton a havas, derült tájakon -10 fok is lehet, máshol +1 és -6 fok között alakul a minimum-hőmérséklet. Reggelre többfelé képződik pára, zúzmarás köd. Napközben -2, +5 fokot mérhetünk. 

Szombaton is keleten lesz több felhő, a határhoz közeli tájakon gyenge havas eső, hószállingózás is kialakulhat, máshol több órára kisüt a nap. Hajnalban északon, északnyugaton ismét erősebben fagyhat, délután -1, +5, a hófödte, tartósabban ködös tájakon csak -3, -5 fokot mérhetünk. Nyugaton, valamint keleten és északkeleten feltámad az északias szél.

Vasárnap az erősen felhős, borult időben délen, délkeleten, keleten hószállingózás, havazás kialakulhat, északkeleten pedig havas eső valószínű. A kissé szeles időben -2 és +5 fok közötti értékekre számíthatunk.

Hétfőn csak helyenként alakulhat ki hószállingózás, gyenge havazás, délnyugaton havas eső lehet a jellemző. A kissé szeles időben -2 és +5 fok közötti értékeket mérhetünk. Kedden szeles időre, 1-7 fokra számíthatunk elszórt csapadékkal.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!