Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Kiderült, miért szakított a színész-politikus házaspár

nepszava.hu|2017. dec 11. 09:41
[A+ A-]

Fotó: Facebook/Gusztos Péter

Minden hibát elkövettek, amit egy házasságban el lehet követni. De mint kiderült, a pontot az i-re a hűtlenség tette fel - írja a Bors. 

Mindenkit meglepett nyár elején a bejelentés: Kovács Patrícia és Gusztos Péter kilenc éve tartó kapcsolata véget ért. A bájos színésznő és a volt politikus házassága kívülről tökéletesnek tűnt, az álompár és gyönyörű kislányuk élete példaértékű volt. Válásukról ők maguk adtak ki közleményt, ám az okokat akkor nem árulták el. 

Gusztos Péter most megtörte a csöndet, és az igényesférfi.hu-nak adott interjújában, férfias eleganciával „elviszi a balhét”. Mint mondja, mindketten hibát hibára halmoztak, de az „ősbűnt, az árulást”, vagyis a félrelépést először ő követte el Patríciával szemben.

Hiányzott a harmónia, jött a harmadik. Komoly válságba került a kapcsolatuk, ennek ellenére egy ideig úgy tűnt, sikerül megmenteniük. De július közepén, miután bemutatták Patrícia főszereplésével a Vőlegény című darabot, bejelentették, hogy vége a házasságuknak, és külön is költöztek. A lap megkereste Gusztos Pétert, hogy mi vezetett ehhez, ha az ő félrelépését még kibírta a házasságuk, de erről nem kívánt beszélni. 

A teljes cikket itt olvashatja. 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!