Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Egy 55 éves férfi életének méltatlan és megalázó vége

nepszava.hu|2017. dec 11. 20:06, frissítve: 2017. dec 12. 08:36
[A+ A-]

Az utóbbi időben oly mértékben megszaporodtak a halálos kimenetelű gyalogosgázolások, hogy az egyik különösen kirívó eset kapcsán már a rendőrség is fontosnak tartotta figyelmeztetni az autósokat. 

Hogy aztán egy ilyen közleménynek a rendőrségi oldalon milyen foganatja lesz, az már más kérdés.  Ma itt az újabb eset, az újabb halál, egy 55 éves férfi életének méltatlan és megalázó vége, mert a tettes még magára is hagyta sebesült áldozatát ... ahogy a rendőrségi szakzsargon mondja: cserbenhagyta. A police-hu-n megjelent közleményből az is kiderül, hogy az elgázolt férfi még élt, amikor gyilkosa egyszerűen továbbhajtott, sorsára hagyva embertársát: 17 óra 42 perc és 18 óra 30 perc között ott feküdt az úttesten sebesülten, míg végül a szervezete feladta. A halál ténye mellett ezzel az információval is meg kell küzdeniük a hozzátartozóknak, a szeretteknek, barátoknak, családtagoknak, és ez ez pokoli nehéz lesz. 

A közlemény a police.hu-n: 

Belehalt sérüléseibe a helyszínen egy 55 éves miskolci férfi, akit elütöttek és cserbenhagytak. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. december 11-én 17 óra 42 perckor Miskolcon, a Szarkahegy utcán egy ismeretlen – feltehetően Suzuki Sedan – típusú személygépkocsi elütött egy 55 éves miskolci férfit. Az ismeretlen sofőr a balesetet követően a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül távozott. A baleset következtében az elgázolt férfi a helyszínen 18 óra 30 perckor belehalt sérüléseibe.

UPDATE: az autót vezető 19 éves férfit és 20 éves utasát a járőrök elfogták Miskolcon.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!