Előző
Következő
új cikk

Belföld

Kitiltás Pécsen - Tüntetnek a városvezetés ellen

nepszava.hu|2017. dec 15. 09:35
[A+ A-]

Pécs, Széchenyi tér - Google Streer Wiew

Lesz tető a fejünk fölött! – ezzel a nyitómondattal posztoltak ki csütörtökön délután az Emberség Erejével Alapítvány tagjai egy közös fotót, amint háztetőt formálnak a kezükkel.

Azt írták, szívből köszönik az elmúlt időszakban kapott számos támogatást és biztatást! A hatalmas mennyiségű üzenetnek és felajánlásnak köszönhetően biztosak abban, hogy nem jelent majd fennakadást az új munkahelyük kialakítása, ezért nem lehetnek elég hálásak azoknak, akik most is mellettük álltak. Annyi pozitív jelzést, konkrét ajánlatot is kaptak már csütörtökön, hogy biztosnak mondhatják azt, hogy meg fognak tudni egyezni valakivel, és hamarosan meglesz az, hol fognak tudni dolgozni a következő esztendőkben.

Időközben megjelent egy Facebook-esemény is – írja a Szabad Pécs -, ami szerint már szerveznek pécsi polgárok a civilek és a demokratikus értékek melletti tüntetést. „Tiltakozunk az önkormányzatiság megszüntetése, a városi ingatlanok állami jelzálog alá vétele, a civilek rágalmazása, a hazug kormányzati propaganda ellen. Követeljük a városvezetés azonnali lemondását!"

Lájkoljon minket a Facebook-on is!