Előző
Következő
új cikk

Belföld

7-en a 7-ről - Ön mivel járulna hozzá a Jobbik választási kampányához?

Népszava|2017. dec 16. 05:10
[A+ A-]

Vona Gábor a Jobbik tüntetésén. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Arató András Klubrádió

Már a kérdés fölvetése is több az elfogadhatónál. A haladó értelmiségi megmondó antilop egy idióta, ha a tigris ölébe bújik, csak azért, mert utóbbi azt hirdeti magáról, hogy hatodika óta vegetáriánus. Elnézést a hasonlatért, kedves Sir Kán.

Avar János újságíró

Semmivel, de miért is kellene nekem, baloldalinak őket támogatnom? S ők sem szorulnak pont az én hozzájárulásomra. Tudom, a latin mondás szerint az ellenségem ellensége a barátom, de a rómaiak nem ismerték Orbánt, akivel nem lehet lépést tartani, hiszen folyton új ellenségeket kreál. S minddel mégsem barátkozhatok.

Bolgár György rádiós újságíró

Nyilvános gyóntatással. Ha szépen, egyenként megvallják és megbánják bűneiket, akkor azzal maguknak is és a társadalomnak is jót tesznek. Tudom, ez nem vicces, de nem vicc. Minden más esetben a Jobbik Rosszabbik marad.

Farkasházy Tivadar Hócipő

Nehéz kérdés, amiatt kéne tiltakozni, hogy ők miért nem követhetik el azt, amit már a Fidesz elkövetett. Egyik se frankó. De nem ez a fontos, hanem az, lehet-e a Jobbikkal. Nem, de mégis kéne, legalábbis leszögezni, nélkülük biztos marad Orbán, minden ellenzéki párt, amely mást állít, hazudik. Churchill összeállt egy őrülttel, Sztálinnal, mert az legalább nem akarta a világot elfoglalni, csak a lengyeleket. Bethlen hol a szultánnal, hol a császárral. Rákóczi is arra várt, hogy a törökkel majd visszajöhet, de ez nem fejthető ki ekkora helyen.

Horváth István hírlapíró

Régebben Simicska mondta: állampolgári jog hülyének lenni. Ezennel kijelentem, nem élek a jogommal.

Horváth Zoltán újságíró

Én a Macskafogó című film végén feltűnő, a vérszomjas macskákból, az ősellenségeket is elfogadó, szelíd lényt formáló masinával támogatnám őket. Hogy (nem csak látszólag) demokratává változva (ne csak látszólag) gombolhassák újra azt a bizonyos gárdamellényt.

Veress Jenő a Népszava főmunkatársa

Nincs rám szükség, a Fidesz mindent megtesz értük a helycseréjével a radikálisok szavazópiacán. Nem csak az ÁSZ-ukkal, hanem a tökfilkóikkal is.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!