Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Örök harag? - Hosszú Katinkáéknál valami nem stimmel

nepszava.hu|2017. dec 28. 09:02
[A+ A-]

A budapesti világbajnokságon még minden rendben volt. Fotó: Molnár Ádám

A magánéletben már nem alkot egy párt az ország legeredményesebb sportduója, a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka és ed­ző-férje, Shane Tusup. A karácsonyt is külön töltötték - írja a Bors.

A lap megtudta, hogy Shane már a koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságra sem fejfájás miatt nem utazott ki, hanem mert összekülönböztek Katinkával. Az amerikai tréner tehetett valami olyat, amiért az Iron Lady kitette a szűrét. Ezt erősíti Tusup Face­book-bejegyzése, melyben azt írja: „Senki sem módosíthat a tegnapon, de a holnapját még mindenki megváltoztathatja”. 

De vajon mivel bosszanthatta fel ennyire a kiváló úszót a párja? Vélhetően nem az agresszív viselkedésével, ugyanis az eddig is köztudott volt a rendkívül sikeres edzőről, hogy nem mindig tud uralkodni érzésein. Többször konfliktusba került más trénerekkel, bírókkal, sportolókkal, sőt nem egyszer hozta megalázó helyzetbe Katinkát is.

Az úszószövetség elnöke, Wladár Sándor hallott a történtekről, ám azt egyelôre nem kívánta kommentálni.

– A pletykákat hallottam, ám Katinkáék részéről nem történt hivatalos megerősítés, így nem kívánok nyilatkozni a témában – mondta a lapnak.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!