Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Az új év eddig legdrámaibb balesete - Négy holttest a roncsokban (fotók)

nepszava.hu|2018. jan 3. 08:04, frissítve: 2018. jan 3. 14:03
[A+ A-]

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Szerda kora reggel az 1-es számú főút 40-es kilométerszelvényében - az elsődleges adatok alapján - egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött frontálisan, eddig tisztázatlan körülmények között. A balesetben a személygépkocsiban utazó négy ember a helyszínen életét vesztette. A másik járműben utazók közül hárman sérültek meg. A sérültek ellátása és a műszaki mentés idején teljes útlezárás volt érvényben. Kerülni Újbarok, Szár irányába lehetett. (police.hu)

Mint később  a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a távirati irodának elmondta, négy tatabányai lakos halt meg szerda reggel az 1-es úton.  A rekonstrukció szerint a személyautó úgy tért át a szemközti sávba, hogy keresztbefordult az úttesten. A szemből, szabályosan érkező furgon oldalról csapódott bele a sávját elhagyó járműbe. A személygépkocsit vezető 50 éves nő, valamint két női és egy férfi utasa a helyszínen életét vesztette.

A furgonban utazó három embert a tatabányai Szent Borbála Kórházba vitték, az intézmény tájékoztatása szerint egyikük súlyos sérüléseket szenvedett, ketten könnyebben sérültek.Lájkoljon minket a Facebook-on is!