Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Horror Pásztón - Előzetesben a csecsemőgyilkos anya (videó)

nepszava.hu|2018. jan 12. 11:23
[A+ A-]

Fotó: police.hu

A bíróság elrendelte annak a 34 éves nőnek az előzetes letartóztatását, aki megölte újszülött gyermekét - írja a rendőrség a honlapján

A nyomozás adatai, valamint az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a 34 éves nő megszülte gyermekét, akit ezt követően megölt. A rendőrök 2018. január 10-én fogták el, majd a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületébe előállították. A kihallgatáson beismerte tettét. A nőt a nyomozók  bűnügyi őrizetbe vették. 

Az illetékes bíróság 2018. január 12-én a 34 éves asszonyt előzetes letartóztatásba helyezte.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk a Bors értesüléseire hivatkozva hétfő este talált rá az újszülött fejére egy kutya, aki ráadásul hazavitte a lelelet, és letette a gazdája elé. A hatóságok nagy erővel keresni kezdték a tettest, aki - mint kiderült - maga a szülőanya volt. A pásztói nő szülés után levágta újszülött fia fejét. 

lap úgy tudja, a csecsemő egy helybéli, háromgyermekes családanya negyedik babája volt. H. Mónika azonban eltitkolta terhességét a családja előtt. Ez nem volt nehéz, hisz molettebb testalkatú, ezért nem is tűnt fel senkinek, hogy várandós. Az asszony ördögi tervet eszelt ki, hogy a gyanút elterelje magáról. A csecsemő koponyáját átvitte a kisváros túloldalára, ahol a konténerek közé dobta. A testet még nem találta meg a rendőrség. 

Úgy tudják a nő beismerő vallomásában azt állította: bár valóban életképes gyermeket szült, a lefejezést nem ő követte el.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!