Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Rabló-pandúrosdi - Kenyérbe tömködött marihuána (videó)

nepszava.hu|2018. jan 16. 12:17
[A+ A-]

Forrás: police.hu

A "játék" tart azóta, amióta ember az ember, amióta vannak bűnelkövetők és bűnüldözők. Amikor az egyik lép egyet előre a képzeletbeli sakktáblán, a másik igyekszik újabb előnyre szert tenni. Matt alighanem sosem lesz egyik félnél sem. 

A történet a police.hu közreadásában: 

A békásmegyeri járőrök január 14-én Budapest III. kerületében igazoltattak egy férfit, aki előzőleg a rendőrök láttán gyanúsan kezdett viselkedni: lehajtott fejjel megszaporázta a lépteit. A rendőrök a 23 éves fiatalember ruhájának és csomagjának átvizsgálásakor két mérleget, több mint százezer forint készpénzt, valamint 318 gramm marihuánát találtak, ami két félkilós kenyérbe volt elrejtve. A kenyér végét levágták és a belsejét kiszedték, hogy ily módon bele tudják tenni a celofánba csomagolt kábítószert. A fiatalember a gyanú szerint azért vette a marihuánát, hogy azt Ajkán és környékén árulja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói másnap hajnalban békásmegyeri lakásán elfogtak egy 35 éves budapesti férfit, akitől a 23 éves fiatalember korábban a marihuánát vette. A rendőrök a házkutatáskor további 24,4 gramm kábítószergyanús anyagot és hetvenezer forintot foglaltak le. A rendőrök a két férfit – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!