Előző
Következő
új cikk

Belföld

"Orbánéknak 1300 okuk van arra, hogy eltűnjenek a politikai életből"

nepszava.hu|2018. jan 17. 14:30
[A+ A-]

Népszava illusztráció

Ha Németh Szilárd ki akar menekülni a Nemzetbiztonsági bizottság üléseiről, akkor tegye, de egyben mondjon le a mandátumáról az összes fideszessel együtt - írja közleményében a Honvédelmi és rendészeti bizottság szocialista elnöke és alelnöke. 

Orbán Viktor tervét – aki Brüsszelben harcol a kvóta ellen, itthon pedig befogad 1300 menekültet – egyre nehezebben védik pártszolgálatosai. Németh Szilárdnak olyan megoldhatatlan problémát jelent ez a feladat, hogy inkább ugyanazt az utat választotta, mint a főnöke: a szembesítés elől megfutamodik, válasz helyett szemrebbenés nélkül hazudik.

Inkább elbújnak saját becsapott választóik elől, mert egyre nyilvánvalóbb, hogy a Soros-terv helyett Orbán-terv létezik. Orbán volt az, aki suttyomban befogadott 1300 menekültet és további 20 ezer gazdasági migránsnak letelepedési engedélyt adott, miközben hergeli és félelemben tarja saját választóit.

Ennek érdekében hazudnak a sajtótájékoztatókon, hazudnak a lakossági fórumokon, hazudnak az óriásplakátokon, hazudnak éjjel, hazudnak nappal, hazudnak minden hullámhosszon!

A Fidesz most lebukott: a Soros-terv csak egy blöff, de az Orbán-tervről egyre több bizonyíték kerül elő.

Harangozó Tamás,
a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke

Molnár Zsolt,
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke

Lájkoljon minket a Facebook-on is!