Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Hosszú Katinka és férje közleményt adott ki

nepszava.hu|2018. jan 19. 10:58
[A+ A-]

Gazdasági okokra hivatkozva megszüntetik az Iron Lady Arcanum képregénysorozatot - írja a 24.hu.

Pénteken közölte az előfizetőkkel az Iron Corporation, amely az Iron Lady Arcanum képregényeket gyártó és kiadó Iron Comics tulajdonosa, hogy itt a vég, nem jelenik meg többet a rajzolt történetsorozat. Egyelőre legalábbis.

"Egyelőre úgy tűnik, a januári volt az utolsó száma az Iron Lady Arcanum képregénynek. Számomra különösen sajnálatos ez a tény, mert az én „gyermekem” volt ez a képregény, de be kellett látnunk, hogy a magyar piacon ennek még nincs olyan létjogosultsága, mint Amerikában. A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak" - közölte Shane Tusup, a cég egyik tulajdonosa a cég által kiadott közleményben.

"Minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekében meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket. Sajnálatos a mostani időzítés, mert a kívülállók valószínűleg összekötik más történésekkel, de ezeket a lépéseket, melynek része volt a képregénysorozat megszüntetése is, mindentől függetlenül meg kellett hoznunk a cég érdekében. A jövőben erőteljesebben szeretnénk koncentrálni az Iron Aquatics úszóklubunkra, a Learn To Swim úszásoktatás programra, valamint az Iron Streetwear ruházati márkára és az új divíziónkra, a tartalomszolgáltatásra" - tette hozzá Hosszú Katinka, az Iron Corporation másik tulajdonosa.

A közleményt azt követően és arra reagálva adta ki a házaspár, hogy a Best magazin megírta, hogy az Iron Corporation Kft. alkalmazottainak több mint felét elbocsájtották. 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!