Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Tragédia Győrben! Belehalt sérüléseibe a mellkason szúrt férfi

nepszava.hu|2018. febr 9. 08:36, frissítve: 2018. febr 9. 12:10
[A+ A-]

Forrás: police.hu

Belehalt sérüléseibe az E.ON leszúrt igazgatóhelyettese, aki a főnökét védte - értesült a Kisalföld.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk tegnap az E.ON telephelyén szóváltás alakult ki egy 43 és egy 54 éves férfi között. Összeverekedtek, a dulakodás során az idősebb férfi egy késsel megszúrta vitapartnerét, utána azonban eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az iroda ablakán és meghalt. A rendőrség emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit - állt a hivatalos közleményben.

A Bors úgy tudja, hogy a 43 éves igazgatóhelyettest nyolcszor szúrták mellkason, majd támadója öngyilkos lett. Egyes információk szerint a késelés célpontja az E.ON igazgatója lehetett, akit a leszúrt férfi védeni próbált.

Tegnap Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója még arról tájékoztatott, hogy a 43 éves férfi hat órán át tartó életmentő műtéten esett át, életveszélyes állapotban van, az intenzíven ápolják. Nyolc késszúrás érte, amelyek a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták.

A Kisalföld úgy értesült, a férfi belehalt sérüléseibe. 

Az E.ON közölte, saját halottjának tekinti a 43 éves férfit és minden anyagi és erkölcsi segítséget megad a családjának - tájékoztatta az áramszolgáltató sajtóosztálya az MTI-t. A közlemény idézi Eric Depluet elnök-vezérigazgatót, aki szerint a férfit szerették és megbecsülték kollégái. A vállalat arra kér mindenkit, hogy tartózkodjanak a tragédiával kapcsolatos találgatásoktól. 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!