Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Hujber: "nem szeretnék mondani semmit, ha nincs kérdés"

nepszava.hu|2018. febr 13. 09:28
[A+ A-]

Illusztráció: Facebook/Valami Amerika 3.

A közönség és az alkotók is lelkesek voltak a Valami Amerika 3. sajtóbemutatóján, a Blikk szerint azonban Hujber Ferenc meglehetősen furcsán viselkedett.

Hétfőn délelőtt, tizenkét színész és a rendező, Herendi Gábor részvételével mutatták be a filmet a sajtónak. Hujber Ferenc a jelek szerint csak fizikailag volt jelen az eseményen; arca beesett és sápadt volt és mintha a jókedvét is otthon hagyta volna. A többiek - Nagy Ervin, Ganxsta Zolee - poénkodtak: felidézték a forgatások vicces pillanatait, az utóbbi időben látványosan sokat fogyott Hujber Ferenc üveges tekintettel a plafont nézte, és akkor sem akart mesélni, amikor ő volt a soros. "Nem szeretnék mondani semmit, ha nincs kérdés" - mondta és továbbadta a mikrofont. Az esemény után a színész elutasította a lap interjúra vonatkozó kérését is, és gyorsan távozott a helyszínről.

Hujber Ferenc karácsony előtt tért vissza Magyarországra, előtte hónapokig Kanadában volt. Korábban, mint megírtuk, vádat emeltek ellene kábítószer-birtoklásért, később pedig arról szóltak a hírek, első körben nem vette át az erről szóló bírósági végzést.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!