Előző
Következő
új cikk

Belföld

Rárepült a gyerekekre a Fidesz

nepszava.hu|2018. febr 14. 17:08
[A+ A-]

Forrás: Facebook/Simicskó István

A Fidesz egész egyszerűen képtelen békén hagyni a gyerekeket: most épp Simicskó István honvédelmi miniszter, Újbuda fideszes országgyűlési képviselője és emberei elé ültették ki az őrmezei Napsugár Óvoda ovisait.

Simicskó a közösségi oldalán  azt írta: „Több mint 50 millió forintból korszerűsítettük a Napsugár Óvodát Őrmezőn. A felújítás során sor került a homlokzat utólagos hőszigetelésére, a lapostető hő-és vízszigetelésére, illetve a műanyag nyílászárók cseréjére. Nagy örömömre szolgál, hogy számos óvoda újult meg az elmúlt időszakban Újbudán, hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy a jövő nemzedéke megfelelő környezetben nőjön fel.”

Nyilván a gyerekek is akartak hallani ezt-azt az energetikai korszerűsítésről - szúrta ki a bejegyzést a 444.hu, s hozzátették: bár a miniszter nem írt róla, a beruházás EU-s támogatásból valósulhatott meg. Négy óvoda energetikai korszerűsítését végzi el a következő időszakban Újbuda Önkormányzata a Széchenyi 2020 program keretében, az „összesen 249,27 millió forint összértékű beruházást az önkormányzat a teljes egészében vissza nem térítendő, európai uniós támogatásból valósítja meg - számolt be róla az önkormányzat. 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!